Alleen een frisse wind brengt je op hoogte
 
 

Ondernemers voor ondernemers

 

JIJ

Als ondernemer ben je druk. Je bent de piloot van jouw bedrijf. Je hebt niet altijd een co-piloot om je werk aan te delegeren en lost zelf alles op. Voor een helikopterview is al helemaal geen tijd. Maar tegelijkertijd is er altijd weer die passie voor je vak die je in beweging houdt.
Je vraagt je wel eens af hoe anderen met spanning en keuzestress, die hoort bij ondernemerschap, omgaan. Maar je aarzelt om je sores bij een ander neer te leggen. Op zo'n moment heeft jouw hands-on mentaliteit en vakmanschap de overhand. Je gaat verder op je automatische piloot. Maar wees eerlijk, het kan anders!


WIJ

Bent en van Oldeniel zijn ondernemers met passie voor trainen en coachen. Ze gaan zorgvuldig om met de menselijke maat in hun eigen ondernemerschap, door naar zichzelf en anderen te luisteren en bij te blijven in hun vak. Wendy en Anne Marie werken met informatie die vrijkomt uit de relatie tussen mensen. Zij werken het liefst met deze informatie omdat die altijd voorhanden is en direct zicht geeft op wat er speelt. Via ongebaande paden, met humor en een frisse tegenwind weten zij een vliegwiel in gang te zetten, zodat de ander op de gewenste vlieghoogte kan komen. 

SAMEN OPSTIJGEN

Bent en van Oldeniel biedt ondernemers die zich herkennen in bovenstaand profiel diverse programma's en workshops. Hierin staat de menselijke maat en het ondernemerschap centraal. Wendy en Anne Marie zijn oprecht geïnteresseerd in wat er speelt bij hun deelnemers. Ze faciliteren hen om de kracht achter hun ondernemerschap leidend te maken bij de vervolgstappen die ze in hun onderneming moeten of willen maken. Wat levert het op? Een realistische kijk op jezelf en jouw onderneming met een realistisch "vluchtschema".

Henry Ford werd een succesvol ondernemer omdat hij zich realiseerde dat tegenwind noodzakelijk is om op hoogte te komen. Gunt u zichzelf een frisse tegenwind in een groep met andere ondernemers? Gewoon even bellen of kijk bij ons aanbod

KADERS BIJ ONS AANBOD

  • wij nemen iedereen zoals hij / zij is;
  • alles moet er kunnen zijn;
  • wij stellen ons oordeel of advies zo lang mogelijk uit;
  • de menselijke maat is leidend;
  • de inhoud is praktisch toepasbaar;
  • wij begeleiden het proces en dat betekent dat wij:

          - aandacht hebben voor gastvrijheid en sfeer;

          - werken aan en met vertrouwen;

          - deelnemers faciliteren om woorden te geven aan zaken waaraan ze zelf nog geen woorden kunnen geven;

          - deelnemers ruimte bieden zodat zij niet 'opgesloten' raken in het aanbod en altijd een 'exit' hebben.


Klik hier om onze bedrijfspagina op Linkedin te volgen.