Alleen een frisse wind brengt je op hoogte
 
 

Over ons

De uitspraak van Henry Ford (Amerikaanse autofabrikant 1863-1947): "Een vliegtuig stijgt op tegen de wind in en niet met de wind mee.", zegt veel over Bent en van Oldeniel.

 Het vliegtuig is niet voor niets de metafoor geworden voor deze samenwerking. Samen kunnen Bent en van Oldeniel opstijgen naar een grotere hoogte. Ze verkennen samen het luchtruim, houden evenwicht en brengen passagiers met een lach naar de plek waar ze willen zijn.

Anne Marie houdt van de enorme krachtexplosie die vliegtuigen nodig hebben om van de grond te komen.  In haar werk is ze steeds op zoek naar de kracht van anderen.

Wendy houdt van ruimte om haar heen, ruimte om te bewegen waarbij het houden van evenwicht belangrijk is. In haar werk gaat ze met de ander op zoek naar evenwicht tussen de persoon en diens ideeën.

In de samenwerking tussen Bent en van Oldeniel komt deze expertise samen. In ons aanbod vinden ondernemers de juiste tegenwind voor zichzelf en hun onderneming. Wendy en Anne Marie gaan ervan uit dat iedere ondernemer weet waar hij of zij uit wil komen. Zij faciliteren hun deelnemers om hun eigen wijsheid te vinden en daarmee de dingen te doen die kloppen voor henzelf en hun onderneming. Ver weg van de automatische piloot om zelf aan het stuur te kunnen blijven. Dit alles met een gezonde dosis realisme en humor. 

Meer weten of meevliegen? Bekijk dan het aanbod. Voor persoonlijk contact met de piloten kun je gebruik maken van onderstaande gegevens. 
 

Wendy Bent
www.wendybent.nl
06 - 22 14 37 75  


Anne Marie van Oldeniel - Boerhof
www.annemarieadvies.nl
06 - 83 52 38 89